AC3
Bilgi
           Ubisoft'un geliştirmiş olduğu Assassins Creed 3 bir önceki oyunu olan Assassins Creed Revelations ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Özellikle Osmanlı devletini ve mimarisini öne çıkaran yapısıyla Türk oyun severlere keyifli bir oyun sunmuştu. Oyunda yer yer geçen türkçe konuşmalar ve aksiyon dolu sahneleriyle vazgeçilmez bir oyun haline gelmişti. Yeni oyunu olan Assassin's Creed 3 ise yine bekleneni oyunseverlere sunuyor. 

           1775'lerin başında oldukça genç ve cesur bir savaşçı olarak, ingiliz bir baba ve kızılderili bir annenin oğluyuz. Adımız ise Conner. Vatanımızı korumak için verdiğimiz mücadelede bir suikastçı olacağıımız aklımızın ucuna bile gelmezdi. Vatanı korumak uğurunda ilerlerken bir anda kendimizi suikastçılık ile başbaşa bulmaktayız. Yabani bir ortamda olan kabilelerde yaşarken kendimizi bir anda dar sokaklar ve vahşi doğanın içinde bulacağız. Yeri geldikçe ayı ve vahşi kurtlarla karşı karşıya kalacağız; ancak yine de başarılı bir suikastçi olmak için bu yolda durmadan ilerleyeceğiz.

          AC 3'te özellikle mevsimlerin karşımıza çıkması oyunu daha da keyifli bir hâle getiriyor. Yazın 
karşımıza çıkan ayılarla mücadele ederken, kışın sadece mağaralarında kış uykusuna yatmış olanlara rastlayacağız. Ayrıca çift el silah kullanma yeteneği ile oyunu daha stabil bir şekilde oynamanıza olanak tanınıyor.

         Arkadaşlar ben daha önceden oyunu oynamış biri olarak oynamızı tavsiye ederim. Zaten Assassin's Creed'in önceki serilerini oynayanlar oyunun ne kadar keyifli olduğunu ve eski zamanları ne kadar iyi betimlediğini gayet iyi bilirler. Bende bir dostunuz olarak Assassin's Creed III'ü oynamanızı, 1775'leri ve gerçek bir ordu ile savaşı yaşamanızı tavsiye ederim. Aşağıdaki torrent linki ile oyunu sorunsuz bir şekilde indirip kurabilirsiniz. "Neden Torrent?" diye sorarsanız; oyunların boyutlarının çok büyük olması ve her hangi bir kesinti durumunda indirme işleminizin yarım kalmaması içindir. İyi oyunlar dilerim.
Video

Örnek Görüntü
Assassins creed 3
Assassins creed 3
Assassins creed 3
Assassins creed 3
Assassins creed 3 
Assassins Creed 3 Torrent İndir
Next
Sonraki Kayıt
Previous
This is the last post.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top